У центрі Львова демонтували два МАФи



МАФ демонтаж

Кіоски розібрали на виконання рішення виконкому ЛМР

У Галицькому районі Львова демонтували два МАФи. Одну тимчасову споруду забрали зі скверу, що біля пам’ятника Іванові Федорову. Іншу – з вулиці Підвальної, 13. Про це повідомляє департамент природних ресурсів, будівництва та розвитку громад ЛМР.

Обидва павільйони були встановлені самовільно, без документів. Тому не потрапили до Комплексної схемі. Так само незаконно в них здійснювалась підприємницька діяльність, – зазначають у департаменті.

Забрали тимчасові споруди на виконання рішення виконкому ЛМР від 9 квітня 2024 р. Демонтували їх самі ж власники.

Нагадаємо, у Львові діяльність тимчасових споруд регулює ухвала “Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова”. Відповідно до неї, павільйони, які не внесено у комплексу схему і не мають відповідних дозвільних документів, підлягають демонтажу.

Також у місті демонтують МАФи, які заважають реконструкції громадського простору. Так на вулиці Миколайчука, знесуть 60 тимачсових споруд. МАФи потрапили у межі проєкту реконструкції вулиці. На звільненому від кіосків просторі облаштують комфортний громадський простір, а підприємцям обіцяють надати інші місця для ведення підприємницької діяльності.

До теми: