У Львові демонтували МАФ, що заважав реконструкції вулиці



На вулиці Миколайчука демонтували МАФ. Це перший кіоск із шістдесяти, які мають забрати через реконструкцію вулиці. Тимчасову споруду розібрав сам власник. Про це повідомили на сторінці департаменту містобудування Львівської міської ради.

“Рішення щодо цієї тимчасової споруди виконавчий комітет ухвалив у середині червня. Як і щодо інших МАФів на Миколайчука. Загалом плануємо демонтувати близько 60 павільйонів, що заважають реконструкції вулиці”, – зазначив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Нагадаємо, у Львові готують до реконструкції вулиці Миколайчука. Це один із наймасштабніших проєктів за останні роки у місті. Уперше в Україні було проведено архітектурний конкурс  на реконструкцію вулиці. Перемогла у ньому команда ЛКП “Інститут Просторового розвитку”.

Візуалізація проєкту реконструкції вул. Миколайчука у Львові

Водночас це дуже актуальний на сьогодні проєкт, бо йдеться про сполучення з реабілітаційним центром UNBROKEN, де проходять лікування і реабілітацію наші воїни.

Проєкт передбачає реконструкцію дороги протяжністю 2,6 км із прокладенням трамвайної колії, щоб з’єднати центральну частину міста з Шевченківським районом, а саме з лікарнями.