Замарстинівський парк як місце реабілітації: що вже зроблено



Замарстинівський парк

У Замарстинівському парку триває трансформація. Парк адаптують до потреб військових, які лікуються в Національному реабілітаційного центру Unbroken. Він має стати для них додатковим місцем відновлення.

У парку завершують прокладання інклюзивної доріжки та облаштовують майданчики з інклюзивними елементами.

Про це повідомляють на сторінці департаменту природних ресурсів, будівництва та розвитку громад Львівської міської ради.

Уже завершено роботи з облаштування важливої додаткової інклюзивної доріжки з боку вулиць Пилипа Орлика та Віри Надії і Любові. Ця доріжка призначена для маломобільних людей і є стратегічно важливою. Вона сполучатиме одночасно три майданчики з рештою території.

Фото: ЛМР

По сусідству роблять основу та встановлюють елементи для майданчиків. Тут буде силовий, кардіо та дитячий майданчики. Ще три майданчики для дітей різного віку будуть в іншій частині парку, з боку школи. Наразі тривають роботи з облаштування одного з них. А також нічного освітлення та інженерних дренажних систем.

Читайте також: У Львові та Києві створять терапевтичні сади

У парку вже є мережа оздоровчих стежок – теренкурів, загальною протяжністю 6,7 км. Чотири маршрути різної складності будуть поєднані з мережею інклюзивних доріжок, які передбачені проєктом капітального ремонту парку.

Фінансує роботи частково місто, а частково інвестор.

Фото: ЛМР

До теми: