У Львові відкрили ще один McDonald’s



McDonald’s

19 грудня у Львові відкрили восьмий за рахунком ресторан мережі McDonald’s. Це вже другий заклад всесвітньої мережі, що розпочав роботу у місті під час війни, повідомляє Urbis Air.

Ресторан, розташований на вул. Зеленій, 147А у Сихівському районі, забезпечив понад 80 робочих місць. Він може прийняти одночасно 123 відвідувачів. Ще 144 місця є на терасі.

“McDonald’s є одним з найкращих партнерів міста. Це дуже гарна компанія з гарним колективом і з великим позитивним напрацюванням соціальної відповідальності. Компанія ніколи не виплачує неофіційної заробітної плати працівникам і є одним з найбільших платників податків. А що найбільше тішить, що інвестиція на цю локацію прийшла в час війни”, – зазначила на відкритті ресторану заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Ірина Кулинич.

McDonald’s
Фото Романа Балука

Компанія McDonald’s є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування й налічує понад 40 000 закладів у більш ніж 120 країнах світу. Щорічно McDonald’s входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців.

Перший заклад в Україні було відкрито 24 травня 1997 році в Києві.

До теми: У Києві почали будівництво першого в Україні Дому Рональда МакДональда

З початком повномасштабного вторгнення компанія McDonald’s з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» та за активної волонтерської участі працівників компанії підтримує Україну і українців через програми гуманітарної допомоги.

Фото Романа Балука