Львів оговтується від ранкової ракетної атаки



На щастя, обійшлося без жертв

У Львові ліквідовують наслідки чергової масованої ракетної атаки. За інформацією Львівської міської ради, від ударної хвилі постраждали 18 житлових будинків, дві школи та садок. Руйнувань зазнало  щонайменше 10 бізнесів та Центр зайнятості. Вибито понад 400 вікон. Поранено трьох львів’ян. На щастя, обійшлося без жертв.

На місці ракетної атаки терміново відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де прийняли перші оперативні рішення щодо ліквідації наслідків.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, місто компенсує мешканцям 12 тис. за кожне вибите вікно і до 8 тисяч – за двері.

Усі відповідні служби на місці. Комунальники прибирають залишки скла, розбирають пошкоджені конструкції. Медики надають необхідну допомогу.

Наразі тимчасово вікна закривають плівкою, яку вже підвезли.

Тривають роботи з обстеження будинків та приміщень, які опинилися в епіцентрі вибуху. В одних вибито вікна, в інших пошкоджено обладнання. Постраждалому бізнесу передбачено виплати за компенсаційними ваучерами.

До теми: У Дублянах корпус університету накриють захисним куполом

По обіді на вулиці Науковій, 7 розпочне роботу виїзний ЦНАП. Тут мешканці зможуть написати заяви на компенсації та вирішити інші нагальні питання