У Львові замість демонтованого МАФу з’явився інший



МАФ демонтаж

На вул. Володимира Великого, 59 у Львові на місці демонтованого МАФу встановили новий. Попередній незаконний кіоск знесли після того, як там отруїлись люди.

Про це повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач.

«Це тільки в Україні може так бути, щоб тимчасова споруда, яка стояла без жодних документів з 2017 року, яка захопила тротуар, в якій шаурмою отруїлися люди і яку врешті-решт місто змусило демонтуватися – знову повернулася! Нонсенс і неймовірна самовпевненість, навіть хамство, я б сказав», – зазначив посадовець.

За словами Любомира Зубача, Франківська райадміністрація вже написала вимогу про повторний демонтаж споруди на ТЗОВ «Біля універмагу» та заяву в поліцію про захоплення комунальної землі.

«Цей кейс дуже добре описує ситуацію із МАФами у Львові загалом. Хіба за окремими рідкісними випадками. Тому позиція міста незмінна – тимчасових споруд у громаді ставатиме менше, бо це не про чесний бізнес, не про європейський досвід і не про цивілізовані відносини між підприємцями і містом. Всім недобросовісним МАФістам і їхнім лобістам повідомляю: такі нахабні дії лише активізують наші дії в боротьбі з незаконними спорудами», – наголосив Любомир Зубач.

Нагадаємо, МАФ на вул. В. Великого, 59 демонтували у березні цього року. Кіоск не мав жодних документів і правових підстав на розміщення. Торік улітку неякісною шаурмою там отруїлись люди.

До теми: