У Львові відкрили сучасний бізнес-простір з коворкінгом – IT Shuttle



IT Shuttle

Новини компаній

Чим він цікавий та над якими новинками працює для потенційних резидентів

URBIS AIR розповідає про коворкінги Львова. Сьогодні знайомимося з бізнес-простором “IT Shuttle”, який запрацював фактично на другий рік великої війни. Простір створили, аби люди спільної мети розвивали бізнес та ІТ-культуру, знаходили однодумців і ставали партнерами. Своєю чергою, команда “IT Shuttle” формує середовище, яке б максимально сприяло концентрації на роботі, реалізації ідей, якісному перезавантаженню та відпочинку. А ще тут добре розуміють: ключовим фактором, який допомагає адаптуватись бізнесу в сучасних реаліях, є гнучкість.

Фото: IT Shuttle

5 тисяч квадратних метрів простору для всіх бізнес-потреб

Для резидентів “IT Shuttle” представлено п’ять поверхів для впровадження бізнес-планів будь-якого масштабу.

Тут є різні варіанти робочих місць, які, що важливо, можна адаптувати до потреб будь-якої команди – від 2 і до 70 осіб. Простір об’єднує представників різних сфер бізнесу, фрілансерів, стартаперів. А також людей, котрі шукають робоче місце на тривалий період, один робочий місяць, день чи навіть на годину.

А ще це 5 тисяч квадратних метрів поруч із центром міста. Зручна локація, доїзд, розвинута інфраструктура, облаштоване укриття. Безбар’єрний доступ, необхідна інфраструктура для людей з інвалідністю та постійне вдосконалення в напрямку інклюзивності.

Фото: IT Shuttle

Більше, ніж просто місце для роботи

На першому поверсі бізнес-простору успішно функціонують стоматологічна клініка та ресторан. 

Тим часом команда активно працює над тим, щоб “IT Shuttle” став хабом не лише для роботи. Тож тут особливу увагу звертають на:

– навчання та розвиток. Для цього тут облаштовують конференц-залу для 70 осіб;

– проживання для гостей міста. Цілий поверх бізнес-простору відведено під майбутній готель;

– сервіс для електромобілів. Тривають активні роботи, аби на території простору запрацювали зарядні станції для електромобілів;

– прокат електромобілів. Щоб легко було дістатись до роботи чи подорожувати, невдовзі запустять нову послугу.

Фото: IT Shuttle

На третьому поверсі “IT Shuttle” – інноваційний коворкінг

Тут максимально комфортно та професійно укомплектовані робочі місця та кімнати для переговорів. Є корпоративна кухня з доступом до перекусів та напоїв, відкрита тераса з виглядом на місто, кімната сну, центр здоров’я з реабілітологом та масажним кабінетом. Приходиш і працюєш. За решту дбає команда, яка оперативно закриває чимало організаційних офісних питань.  

Тут є свобода та гнучкість. Резиденти, які орендують офіс чи купують місячний абонемент, мають доступ до робочого місця 24/7. Відтак не прив’язані до якогось певного графіку. Не треба думати про оплату комуналки, клінінг, охорону, замовляти на кухню воду чи викликати майстрів для офісної та побутової техніки, яка має звичку ламатися. Про це вже подбали. Така собі розумна оптимізація витрат на оренду офісного простору та послуги.

Фото: IT Shuttle

Зона перезавантаження: центр здоров’я та кімната для сну

До якісного перезавантаження своїх резидентів команда “IT Shuttle” підійшла масштабно. Добре знаючи про негативний вплив сидячої роботи, тут подбали про здоров’я та фізичний стан клієнтів. Для цього в коворкінгу відкрили центр здоров’я, де працює реабілітолог та фізіотерапевт, по сусідству – масажний кабінет.

Для максимально комфортного відпочинку клієнтів команда “IT Shuttle” передбачила навіть кімнату для сну.

Фото: IT Shuttle

Місце, де народжуються зміни і куди приходять люди, що змінюють світ!

“Найбільша цінність нашого бізнес-простору – це люди, – наголошують в “IT Shuttle”, – різносторонні, цікаві, креативні та дуже круті – розвивають себе, свій бізнес, вірять у майбутнє і заряджають позитивом навколишніх. Це висококласні фахівці у своїх сферах, які створюють нові продукти, інноваційні технології, просувають соціальні ініціативи. Ми тішимося, що даємо їм майданчик для запровадження власних інновацій».