У Львові рекламна фірма подала до суду на міську раду за висаджені дерева



Рекламна фірма “ЕОН” судиться із Львівською міською раду через дерева, висаджені на місці рекламних конструкцій на проспекті Свободи.

36 дерев на проспекті, у самому центрі, висадили у квітні цього року. А перед тим там демонтували вісім  ситілайтів, які перешкоджали виконанню робіт. Про це, як повідомляють у Львівській міській раді, рекламну компанію попередили заздалегідь. Їм запропонували альтернативні місця в центральній частині Львова. Проте власник рекламних щитів – ТзОВ “ЕОН” – не погодився з таким рішенням посадовців і подав в суд на Львівську міськраду.

Місто наполягає: рекламні щити демонтували законно, а натомість висадили так звані «кліматичні» дерева, адже перевантажений проспект Свободи потребував додаткового озеленення. А власник рекламної компанії вкотре намагається окупувати проспект Свободи та вимагає від суду перемістити дерева, аби звільнити місце під його рекламу.

Уперше місто відмовило у продовженні дозволів на розміщення рекламних конструкцій на проспекті Свободи компанії “ЕОН”  ще 2011 року. Відтоді впродовж 10 років власник рекламної компанії отримував продовження дозволів на розміщення реклами через суди.

Місто, своєю чергою, готує документи для спростування наведеного в позові.

Головне фото: FB ГО “Плато”