У Львові стартувало будівництво соціального житла для переселенців



будівництво соціального житла у Львові

На вул. Миколайчука у Львові триває зведення соціального житла для поранених переселенців,  які проходять реабілітацію у центрі UNBROKEN. Зараз будують перший з восьми будинків. Тут зможуть проживати близько 700 людей. Про це повідомляє пресслужба ЛМР

Наразі тривають земляні роботи.

“Уже є влаштована основа, фундамент під каркас будівлі. Провели бетонування і почали встановлювати будівельні конструкції. Ми будемо ставити дизель-генератори, сонячні батареї, що дозволять повністю забезпечити будівлю безперебійним електроживленням. До того ж, тут будуть задіяні енергозберігаючі технології, включаючи встановлення теплових насосів”, – зазначив директор будівельної компанії “Прогресбуд”, яка зводить будинок.

Під час будівництва будуть задіяні енергоощадні технології. Будинок буде оснащений дизель-генераторами та сонячними батареями, що дозволять повністю забезпечити будівлю безперебійним електроживленням.

До теми: “Соціальне житло має стати капіталом громади”

Цей проєкт є частиною Програми Nefco in Ukraine “Зелене відновлення України”, яка передбачає дотримання вимог щодо “зеленого” будівництва.

Читайте також: Перший Park & Ride у Львові

Загалом програмою передбачено будівництво восьми житлових будинків, на яке Європейська комісія виділила 19,5 млн євро.