У Львові почали будівництво комунального ринку



Комунальний ринок. Візуалізація

Це буде перший комунальний ринок, який місто збудує з нуля

На вул. Садовій – Петлюри стартувало будівництво міського муніципального ринку. Будівельні роботи проводять за кошти інвестора і планують завершити до кінця року. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Це буде одноповерхова будівля площею майже 800 метрів квадратних приблизно на 77 робочих місць. З торговими зонами, відпочинковою зоною Coffee Break та допоміжними приміщеннями. А також – доступною вбиральнею.

Сюди перейдуть працювати підприємці ринку «Любінське сяйво» та селяни, які торгують своєю продукцією.

 «Історія «Любінського сяйва» довга і непроста. Роками шукали формат, який би влаштував і місто, і підприємців. Обидві сторони розуміли: ринок треба впорядкувати. Стояло лише питання якісного й безболісного варіанту для всіх. Нарешті можемо констатувати: «Любінське сяйво» вдасться перезавантажити.

Буквально через дорогу ми знайшли ділянку – нову локацію для ринку. А також інвестора, який за власний кошт збудує приміщення та облаштує благоустрій навколо. Компанія «Глобус» уже будує житлові будинки в цьому районі. Готова була взяти на себе соціальне навантаження. І формат побудови ринку їй підійшов. Вдячний девелоперу за це. Соціально-економічне партнерство – однозначно гарний тренд для Львова, який ми практикуємо з відповідальним бізнесом», – зазначив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Остаточну вартість будівництва інвестор ще підраховує. Попередньо це близько 20 млн гривень

Завершити будівництво ринку планують до кінця цього року.

Читайте також: