У Львові відбудеться форум міської мобільності: як долучитися



мобільність

З 16 до 18 вересня у Львові відбудеться другий Всеукраїнський форум міської мобільності. Захід збере експертів, представників центральної влади та місцевого самоврядування, бізнесу та громадських організацій.

Форум є частиною реалізації Плану сталої міської мобільності Львова, стратегічного документа, що визначає транспортну політику міста на найближчі десять років.

Головною темою заходу стане доступність та актуальні виклики, з якими стикаються українські міста під час впровадження безбар’єрних практик та адаптації міських просторів, зазначають у департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР, який є співорганізатором заходу.

Також форум стане важливою платформою для новин у сфері мобільності в Україні. Нагадаємо, Львів нещодавно отримав статус амбасадора мережі Civitas і став офіційним представником мережі в Україні – Civinet Ukraine. А це відкриває нові можливості для міста та інших українських міст, що планують приєднатися до Civinet Ukraine, об’єднуючи зусилля для побудови сталої міської мобільності.

За результатами заходу буде сформовано резолюцію із пропозиціями щодо внесення змін до законодавства, яку передадуть на розгляд у Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Аби взяти участь у форумі, необхідно подати заявку та отримати підтвердження від організаторів. Реєстрація тут

До теми: