Будівельна компанія долучиться до зведення 3D-школи у Львові



3D-школа

Певний час будівництво 3D-школи було призупинене

У Львові відновлять будівництво 3D-школи на вулиці Варшавській. До робіт долучиться приватна будівельна компанія. Відповідне рішення підтримав виконком Львівської міської ради.

«На виконкомі прийняли важливе рішення про соціально-економічне партнерство. «КОМПАНІЯ РІЕЛ-ЕСТЕЙТ ГРУП» готова вкласти 10 мільйонів гривень у будівництво 3D-школи. Цієї суми має вистачити на значну частину цього об’єкту.

Наше головне завдання – завершити будівництво, щоб зберегти об’єкт», – зазначив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Певний час цей проєкт будівництва 3D-школи був заморожений через неплатоспроможність благодійника, який свого часу ініціював фінансування цього проєкту.

Зараз триває перерахунок кошторису будівлі. Насамперед за інвесторські гроші планують завершити роботи зі стінами, зробити монолітне перекриття даху і сам дах, провести комунікації та поставити вікна і двері.

Додамо, в  Україні це перша школа, яку будують за допомогою 3D- друку. Загальноосвітня школа № 23 розташована на вул. Варшавській у Львові. У новому корпусі площею  506 кв. м зможуть навчатися 100 учнів початкових класів. Це дозволить розвантажити освітній заклад, який зараз є переповненим.

Читайте також: