Біля Львова збудують одне з найбільших в Україні стрільбищ



стрільбище

Проєктоване стрільбище у Великих Грибовичах Львівської МТГ передбачає велику кількість стрілецьких дистанцій на 25, 50, 100, 300 та 600 метрів, закритих та напівзакритих тирів, полів для спортивного пейнтболу та страйкболу, стендів для дробової стрільби, компакт-спортингу та полів для стрільби з лука, повідомили в департаменті містобудування ЛМР.

Для потреб комплексу також запроєктовано адмінбудівлю з навчальними приміщеннями, кімнатами для стрільців, спеціалізованими магазинами, адміністративними та допоміжними приміщеннями.

Візуалізація проєкту: ЛМР

На крайній сесії депутати ЛМР затвердили детальний план території (ДПТ) майбутнього стрілецького тиру. А виконком прийняв рішення надати дозвіл на розробку проєктно-кошторисної документації, замовником якої є ЛКП “Спортресурс”. Її місто планує отримати наприкінці літа.

Власне переможець архітектурного конкурсу, який місто провело ще у 2022 році, має запропонувати ескізний проєкт та проєктно-кошторисну документацію на будівництво стрілецького тиру. А після оформлення документів на землю вирішуватимуть питання щодо першої черги будівництва.

Нині ж міська рада проводить всі потрібні процедури перед початком масштабного будівництва. Місяць тому також було проведено громадські слухання за участі архітекторів, військових та мешканців громади.