Колір має значення



Наймодніші відтінки у дизайні помешкання 2023

У дизайні інтер’єру теж є мода на кольори. Якщо ви плануєте робити ремонт чи просто хочете освіжити інтер’єр – розказуємо, яким тонам варто віддати перевагу під час для фарбування чи декорування стін.

Viva Magenta – яскравий і модний

Щороку фахівці Інституту кольору Pantone визначають колір року. 2023-го ним став Viva Magenta –  малиново-червоний з фіолетовим відтінком. Колір трохи несподіваний, але аристократичний.

Таке колірне рішення гарно освіжить ваш дім. Не бійтесь його насиченості. Viva Magent дуже стильно і гармонійно виглядає в інтер’єрі. Єдине, що він все-таки більше підійде великим, просторим кімнатам, де багато світла.

Теракотовий – природний і глибокий

Природність у моді вже кілька років не здає своїх позицій. Теракотовий – дуже природний і теплий колір. Гарний варіант для оздоблення спальні чи вітальні. Він ідеально поєднується з нейтральними білими чи сірими тонами. Якщо багато теракоту для вас таки «занадто» – пофарбуйте ним лише одну стіну.

Зелений – спокійний і комфортний

Зелений колір, як відомо, заспокоює, допомагає зняти стрес та додає оптимізму. Цього року він є безперечним лідером не лише в дизайні одягу, а й інтер’єру. У спальні, пофарбованій у зелений, ви релаксуватимете і набиратиметесь сил для нових звершень.

Також зелений чудово підійде для кухні. Це природний колір, який символізує здоров’я. Створює комфортну і безпечну атмосферу в домі.

Фото https://www.pinterest.com/

Беж – стриманий і класичний

Якщо ви любите стриманіші тони – обирайте бежевий. Він залишається модним уже багато років. Це універсальний класичний колір для вітальні, спальні, кухні чи передпокою. Завжди виглядає стильно і вишукано.

Рожевий – легкий і ніжний

Рожевий додасть вашому помешканню легкості та ніжності. Відомо, що пінк – найпопулярніший колір в оформленні дівчачих кімнат. Втім світло-рожевий гарно виглядатиме у вітальні чи спальні.

Сірий – заспокійливий і гармонійний

Усі відтінки сірого залишаються в тренді вже котрий рік поспіль. Він спокійний і є чудовою базою для різних дизайнерських рішень. Гарно поєднується з іншими кольорами, наприклад, рожевим чи жовтим. Обирайте світлі відтінки сірого – він заспокоює і дарує гармонію.