Готель у Сінгапурі став найкращою висотною будівлею світу 2024



Pan Pacific Orchard

Найкращою висотною будівлею світу 2024, за версією Ради з високих будівель та міського середовища CTBUH, став готель Pan Pacific Orchard у Сінгапурі, спроектований студією WOHA.

23-поверхова будівля на 350 номерів є своєрідним готелем-садом, що вдало вписується у ландштафт району Орчард-роуд.

Готель має чотири великі тераси, оточені садами. Номери розділені на три поверхи, звідки відкривається чудовий краєвид на місто чи терасу.

Кожна тераса має свою назву та тематику. Вони заповнені пишною рослинністю та створюють унікальну атмосферу еко-готелю.

Наприклад, тераса на першому поверсі – Forest Terrace –  є каскадним водним майданчиком, оточеним лісовими деревами. Над нею розташована Beach Terrace, яка нагадує тропічний оазис із лагуною, піщаним пляжем та пальмовими гаями.

На «Garden Terrace», розташованій на третьому рівні, є бар та лаундж зона готелю, а також доглянутий сад із термальними басейнами та рослинними композиціями. І нарешті, на найвищій Cloud Terrace розташований ландшафтний майданчик для проведення заходів, бальна зала на 400 місць та конференц-зал, оточені квітковими клумбами та дзеркальними водоймами.

Тераси плавно переплітаються з дизайном інтер’єру готелю, пропускаючи денне світло та свіже повітря, забезпечуючи при цьому пом’якшення тропічного клімату.

Величезні живі зелені колони з ліанами візуально з’єднують чотири поверхи, надаючи міському готелю відтінку курорту.

Фото: www.instagram.com/darrensohphoto

Читайте також: