У львівському парку буде новий дитячий майданчик



майданчик

Роботи з облаштування профінансує підприємець

Сучасна ігрова зона з’явиться у парку “Боднарівка”. Там уже стартували роботи. Про це повідомили у департаменті природних ресурсів, будівництва та розвитку громад.

«Днями на територію парку “Боднарівка” привезли перші ігрові конструкції (на фото). Перед цим працівники парку демонтували старий майданчик та підготували територію. Тут розпочинають робити новий простір для дітей», – йдеться у повідомленні.

Відповідно до проєкту, тут передбачено подвійну гойдалку та інші ігрові елементи: «Балансир», «Пеньки з канатом», «Пісочницю» тощо. Малий ігровий комплекс  складатиметься з дерев’яної частини та гірки з нержавіючої сталі. Всі ігрові конструкції будуть переважно з дерева білої акації або дуба.

Майданчик виготовлятиме фірма німецького виробника  Матіаса Гьопфнера. Це не перша їхня робота  у Львові. Раніше цей виробник облаштував тематичний майданчик «Лис Микита» у парку Франка.

Замовником робіт, згідно із рішенням виконкому, визначено ДП «Боднарівка». Проєкт розробляв КП «Інститут просторового розвитку». Роботи профінансує ТЗОВ «Ле Оптіма».

Фото: Львів. Містобудування

Читайте також: