У Львові облаштували сучасний дитячий майданчик



дитячий майданчик у парку Боднарівка

У Львові облаштували ще один якісний дитячий майданчик. Це подарунок місту від інвестора. Про це повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач.

“Тепер майданчик у парку Боднарівка нарешті схожий на сучасний ігровий простір. Постійні відвідувачі, гадаю, зі мною погодяться: не до порівняння з тим, що було.

На території, яку ми трішки розширили, тепер є подвійна гойдалка, різні ігрові елементи, пісочниця та гірка. Ігрові конструкції переважно з дерева – білої акації, дуба. Як і лавки по периметру. Все до деталей проєктом передбачив «Інститут просторового розвитку» на замовлення ДП «Боднарівка»”, – зазначив посадовець.

Фото: Любомир Зубач

Парк Боднарівка, де з’явився новий майданчик, розташований на перетині вулиць Стрийська – Наукова. Раніше тут був невеличкий майданчик (на фото). Але його було явно недостатньо, адже цей парк є дуже популярним місцем відпочинку для львів’ян. Та й до якості було багато питань.

Раніше майданчик у парку мав такий вигляд

Теперішній майданчик сучасний та екологічний. Усі елементи виконано в основному з дерева, канатів та металу у природних кольорах.

Для зручності біля майданчика замостили нові доріжки, які сполучають майданчик  з іншими парковими доріжками, встановили лавки та смітники.

Проєкт майданчика розробили в ЛКП «Інститут просторового розвитку». Виготовив його німецький виробник Матіас Гьопфнер.  Ця фірма раніше облаштувала дитячий майданчик «Лис Микита» у парку Франка. Профінансувало роботи ТЗОВ «Ле Оптіма» (ТзОВ «Кредо Девелопмент»).

За словами Любомира Зубача, роботи з облаштування майданчика виконані. Залишилось ще розрівняти землю та засіяти травою місця, де було пошкоджено газон. За належної погоди це виконає ДП «Боднарівка», яке обслуговує парк.

Читайте також: