McDonald’s відкрив новий  ресторан у Львові



McDonald's

У Львові запрацював ще один ресторан McDonald’s. Це уже дев’ятий заклад міжнародної  мережі у Львові та 104-й в Україні.

Новий заклад запрацював у п’ятницю, 27 вересня, у ТЦ “Арсен” за адресою проспект В’ячеслава Чорновола, 93, що неподалік парку імені 700-річчя Львова.

Загальна площа нового McDonald’s – 469,7 м кв. У залі буде 127 посадкових місць, а на терасі — ще 126. Безперебійну роботу закладу під час відключень електроенергії забезпечуватиме генератор, повідомили у пресслужбі компанії.

«Один з основних напрямків стратегії McDonald’s в Україні — розширення мережі в містах-мільйонниках. Львів — одне з найбільших міст України, що стрімко розвивається. Перший ресторан McDonald’s відкрився тут 27 листопада 1999 року, і вже протягом майже 25 років ми докладаємо всіх зусиль, аби львів’яни куштували ті самі улюблені страви та отримували найкращий сервіс, відповідно до найвищих стандартів якості»,  — каже  Віталій Стефурак, директор із розвитку McDonald’s в Україні. 

У новому закладі працюватиме близько 100 людей.

Нагадаємо, торік у Львові збудували McDonald’s на вул. Зеленій, а позаторік – на Сихові. У планах відкрити ресторани мережі у Рясному та на вул. Патона. Відповідні містобудівні умови та обмеження уже погодив виконком Львівської міської ради.

Читайте також: