Дні європейської спадщини у Львові: як долучитись



дні європейськаї спадщини у львові

Стартувала реєстрація на Дні європейської спадщини 2024 «Маршрути, мережі та звʼязки», які відбудуться упродовж 13-15 вересня у Львові.

Цього року Дні європейської спадщини присвячені висвітленню взаємовпливів різних громад, народів та культур, які формували нашу локальну спадщину. Шляхи та маршрути, культові споруди, транспорт, поштові станції, вежі, укріплення, назви вулиць, місцева кухня, мова та багато інших елементів є свідченнями цих обмінів, повідомляє ЛМР.

У межах Днів відбудеться 118 безкоштовних подій, серед яких: ексклюзивні екскурсії, майстер-класи, лекції, квести та багато іншого. ,

Відвідувачі матимуть змогу дізнатись, як 130 років тому у Львові запустили електричний трамвай; проїхатись на вузькоколійній залізниці та низькопідлоговому трамваї Електрон; відвідати астрономічну обсерваторію Львівського університету; долучитись до висадки рослин у місті; досліджувати ренесансні розписи колишнього Монастиря кармеліток тощо.

Кожен знайде для себе щось цікаве, навіть маленькі дослідники, адже у програмі понад 14 заходів для дітей.

Кількість місць на події обмежена, тож охочих відвідати заходи просять поспішити із реєстрацією.

Участь у заходах безкоштовна та лише за попередньої реєстрації. Реєстрація триватиме з 9 до 12 вересня на сайті www.lviv.travel