Як просувається будівництво школи на Героїв Крут у Львові



школа

У школі на вулиці Героїв Крут роботи виконано більш ніж на 80%. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

«Тут закінчили три етапи монолітних робіт. Уже є всі поверхи корпусу, укриття на 250 квадратних метрів, басейн розміром 25 м на 10 м і великий спортзал над ним. Далі на черзі – інженерні мережі (вода, каналізація, електрика), покрівля, скління вікон і завезення землі під благоустрій майбутнього стадіону», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, школу на вулиці Героїв Крут у Львові будує компанія Resident Development за проєктом київського архітектора KUDIN architects. Це буде сучасний навчальний заклад на шість тисяч квадратних метрів з басейном та укриттям.

«Це дуже цікавий і водночас складний проєкт через рельєф. У Львові таких одиниці. Самої землі вивезли 15-20 тисяч кубів, а плита фундаментна змонтована на палях – забурено немало-небагато 266 паль. Кількість залитого бетону взагалі не беруться рахувати», – зазначив Любомир Зубач.

Як писав Urbis Air, компанія Resident Development у час війни будує у Львові дві школи – на вулиці Героїв Крут та в районі Під Голоско. Ще одну – третю школу девелопери зобов’язались звести у районі Арени Львів, де будують сучасний квартал преміум класу. Готові об’єкти компанія передасть у комунальну власність.

Читайте також: